Despre Noi

Happy Campers are un background atipic. Suntem un cuplu tânăr, venim din zona imobiliarelor din țări exotice: un paradox pe care l-am sesizat curând. În viață, prea multe clădiri strică, iar plimbatul printre patru pereți cu variații pe etaje blochează minți și spirite. Așa că noi duceam o viață paralelă. Când nu ne învârteam printre clădiri, eram pasionați de călătorit. Și am călătorit mult: cu mașina, cu trenul, cu avionul, am stat la hoteluri, resorturi, pensiuni sau cu cortul în Europa, Asia, Africa și tot așa. 

 

Pasiunea noastră pentru călătoritul cu autorulota a plecat dintr-o alta: am descoperit kitesurfingul. Alergând după vânt timp de 5 ani, am întâlnit o comunitate a oamenilor pasionați de călătoriile independente și ne-am trezit în fața unui trai nomad care te aduce mai aproape de natură, locuri neexplorate și oameni autentici.

 

Întorși în România, am schimbat macazul profesional: spre mobilitate și autonomie, dornici să lucrăm cu oameni care vor același lucru. Am început Happy Campers cu o singură autorulotă, iar clienții fericiți ne-au convins că am ales cea mai bună rută 🙂

 

În oferta noastră vor intra noi modele în curând, pentru că avem ambiții mari: să convertim cât mai multă lume către acest stil de a călători – printr-o flotă de vehicule excelente și variate, potrivite pentru contextul fiecăruia.