Autorulote

Avem în construcție o flotă de autorulote în căutare de pasageri, familii, prieteni, animale, tot ce încape. 

 

Deocamdată, suntem bucuroși să-ți facem turul primei autorulote Happy Campers: un plimbăreț Roller Team Kronos 295M de la Fiat, fabricat în 2019, cu motor diesel de 2,3L și 130 CP, cutie manuală de 6+1 viteze și cameră video marșarier. 

 

Modelul cuprinde 6 locuri cu centură și cântărește sub 3,5 tone, putând fi conduf pe baza unui permis de conducere categoria B. Are un garaj foarte încăpător în care se pot depozita bagaje, scutere și alte obiecte de dimensiuni medii spre mari fără probleme; iar bicicletelor le sunt rezervate 4 suporturi speciale. Nelipsită: o verandă care ține în frâu soarele și ploaia.

La interior, Fiat Roller-ul este dotat cu sistem AC atât în cabina de condus, cât și în spațiul de dormit (funcțional când autorulotă e conectată la o sursă electrică de 220V). Playlisturile curg în voie pe drum sau la picnic - modelul dispune de un sistem multimedia Android.

Mini-bucătăria cuprinde un frigider de 120L și un congelator de 15L (funcționale la surse de 220V, 12V sau gaz), aragaz cu 3 ochiuri și chiuvetă. Baia este dotată cu cabină de duș, iar boilerul funcțional pe gaz asigură apa caldă.

 

Dormitorul înseamnă 4 + 2 spații de dormit, cu un pat dublu în spate (140×210 cm), încă unul deasupra cabinei (160×210 cm) și unul în mini-bucătărie, prin transformarea locului de luat masa. 

 

Autorulota include și un panou solar pentru alimentarea aparaturii cu energie electrică naturală, și o baterie auxiliară, utilă în absența sursei de 220V pentru a încărca electronice mici (laptopuri, camere foto, telefoane etc).

 

Noaptea veghează un sistem de iluminare Full Led și, cum cer nevoile omului modern, găsiți la îndemână TV cu Smart Box și DVD player plus Wi-Fi la discreție. Altfel spus, o casă pe roți în toată regula 🙂